Надгробни паметници от МРАМОР

Надгробни паметници от МРАМОР


Мраморът, в сравнение с гранита, не е толкова твърд камък и не е толкова устойчив на влага. С годините променя вида си, в следствие на атмосферни влияния или други външни такива.
Предимствата на мрамора са достъпната му цена и възможността за изработка на барелефи и други релефи, тъй като е по-мек камък.
Ние разполагаме с огромен избор на модели надгробни паметници от МРАМОР .
Само при нас можете да комбинирате няколко модела в един, да добавяте елементи, да премахвате такива, да вмъквате Ваши идеи , за да достигнем до желаният облик, който Ви е по вкуса и цена, която Ви е по джоба. Освен ниската цена гарантираме високо качество при изработването на надгробни паметници от мрамор. Малко по-долу сме описали реда на действие, а също така и сме качили повече снимки на изработени от нас надгробни паметници от мрамор.

Ред на действие:

Огледи и взимане на размери за надгробния паметник не се заплащат.
Изливане на бетон:  според размера на надгробния паметник и  или  допълнителните елементи , като пейка , колони, огради и други.
Надгробна плоча:  изработва се изцяло по идея и желание на клиента. Цената само на надгробната плоча се формира само на база материал, изработката на моделът е за наша сметка.
Бордюри:  прави бордюри с различни размери, легнали (обърнати) бордюри, обличане на бетонен бордюр .
Запечатване на гроб:  може да бъде с покривна плоча или по-икономичен вариант с бели камъчета.
Изработка на допълнителни елементи към надгробния паметник:  ваза, кандило, стойка за некролог, пейка, колони, огради , скулптури и др.
Снимка към паметника, адаптивна и визуално добре стояща, ние препоръчваме да бъде порцеланова.
Размерът го избирате вие.
Разбира се има и възможност да се сложи и рисуван образ върху малка черна плоча.
Цялостна изработка на надгробен паметник от мрамор (който е в наличност) се извършва в срок до 3 седмици .
Всички показани модели на снимките са примерни и по Ваше желание могат да бъдат променяни.
Можете да разгледате тук или във Facebook страницата ни.

 Вижте нашите надгробни паметници от мрамор:


надгробни паметници от мрамор паметник от мрамор мрамор паметници от мрамор мрамор 1 паметник-мрамор 2 мрамор 14 паметник модел мрамор мраморен модел паметник от мрамор мрамор7 мрамор44 модел-мрамор-14 модел15 мраморни-паметници-44 паметници пам22 пам66 пам8 пам14 пам24 пам29 пам37   пам38 пам41 паметници-мрамор-111 паметници-мрамор-222 паметници-мрамор-333 мрамор-паметник-44 мрамор-паметник-55 мрамор-паметник-66 мрамор-паметник-77 пам67 пам68  пам70 пам87 пам88 пам69

Facebook User Timeline

Close
personal training cert